ინტერვიუ HiPP-ის ორგანულ ბეჭედზე
დღესდღეობით დამკვიდრებულია ტენდენცია ორგანული პროდუქტების მიმართ. მაგრამ ორგანული საკვები ნამდვილად გარანტიაა ჯანსაღი კვებისა? შოკოლადიდან ხრაშუნებამდე - დღესდღეობით ნებადართულია ყველაფერს ეწოდოს ორგანულ პროდუქტი, თუ იგი შეესაბამება მოთხოვნებს.
პროფესორმა კლაუს ჰიპმა გავლენა მოახდინა გერმანიაში ორგანულ მეურნეობაზე, ისე როგორც არავინ. იგი უფრო დეტალურად მოგახსენებთ, თუ რა განსხვავებაა სტანდარტულ ორგანულ პროდუქტებსა და HiPP-ის ორგანულ პროდუქტებს შორის.