HA ფორმულა ამცირებს ალერგიას

რძის ცილა შეიძლება იყოს გადამწყვეტი ფაქტორი ალერგიების გამოწვევაში. HA ფორმულის წყალობით რძეში პროტეინი დაშლილია ისე, რომ ჩვილის ორგანიზმი ნაკლებ უცხო ორგანიზმს აწყრება კვების პროცესში. ამ გზით HA ფორმულა ამცირებს ალერგიის რისკს.

ცილა HiPP HA Combiotic-ს -ჩვილის ფორმულაში ცილა მთლიანად დაშლილია და გაფილტრული. და შესწავლილია სამეცნიერო კვლევებით, რაც გვაძლევს საშუალებას თავიდან ავიცილოთ მძიმე ალერგიული შედეგები.

ძალიან მნიშვნელოვანია თანმიმდევრულად დავიცვათ რეჟიმი პირველი 4-6 თვის განმავლობაში წარმატების მისაღწევად. თუნდაც მცირე რაოდენობით ნორმალური, დაუშლელი ცილიანი რძის მიწოდებამ შეიძლება გაზარდოს მგრძნობელობა და სახიფათო გახადოს დაბალ- ალერგიული დიეტაც.

გთხოვთ მიიღოთ მხედველობაში: ალერგენებისაგან თავის დასაცავი დიეტის შემთხვევაშიც კი, შეუძლებელია ალერგიისაგან 100% თავის დაცვა, მაგრამ შეიძლება შევამციროთ ალერგიის რისკი.

დედის რძე ხელს უწყობს ჯანსაღი ნაწლავური ფლორის არსებობას ჩვილის ორგანიზმში, რამაც ის შეიძლება დაიცვას ალერგიის რისკებისაგან.

გარდა ამისა, რძის ცილა თავის მხრივ მნიშვნელოვან როლს თამაშობს ალერგიის წინააღმდეგ ბრძოლაში. კვლევამ აჩვენა, რომ ალერგიული და არაალერგიული ბავშვების ნაწლავური ფლორის შემადგენლობა ერთმანეთისაგან მნიშვნელოვნად განსხვავდება. 

ალერგიული ჩვილების ნაწლავური ფლორა, როგორც წესი, შეიცავს უფრო არასასურველ ბაქტერიებს, ხოლო კარგი რძის მჟავის ბაქტერიების რიცხვი უფრო დაბალია, ვიდრე არაალერგიულ ბავშვებში.

ჯანსაღი ნაწლავური ფლორის მოდელი ეფუძნება ძუძუთი კვებადი ჩვილების ნაწლავური ფონის მონაცემებს და კარგად ჩანს დედის რძის შემადგენლობის გადამწყვეტი გავლენა ალერგიის თავიდან ასაცილებლად

HiPP HA Combiotik- მოდელირებულია დედის რძეზე

დედის რძე ჩვენთვის გახლავთ სახელმძღვანელო ჩვენი წინსვლის საქმეში და განვითარებაში. ბევრი პრობიოტიკული კულტურა შეიძლება იქნას ნაპოვნი დედის რძეში, რომელთაგან თითოეული შეიძლება იყოს განსხვავებული . პრებიოტიკული საკვები ბოჭკოები, რომელიც უზრუნველყოფს ჯანსაღი ნაწლავური ფლორის არსებობას ასევე შეიძლება ნაპოვნი იქნას დედის რძეში. HiPP HA Combiotik®(ნაერთი) შექმნილია სწორედ ამ ფორმულის მიხედვით. ასე, რომ HiPP HA Combiotic®(ნერთი) შეიცავს  მნიშვნელოვან საკვებ ბოჭკოებს(GOS*), ბუნებრივ რძემჟავას და მნიშვნელოვან omega 3-ის ცხიმოვან მჟავებს.

* გალაქტო-ოლიგოსქარიდები - მნიშვნელოვანი დიეტური ბოჭკოები