1960: ბავშვთა კვება ქილაში

1970 წლებში, საკონდიტრო ფქვილი ბავშვებისათვის ხელმისაწვდომი იყო გერმანიის ბაზარზე.

მე-20 საუკუნის შუაში გეორგ ჰიპმა გადაწყვიტა ეწარმოებინა ხელოვნური კვება ამერიკული მოდელის მსგავსად.1957/58 წლებში ბაზარზე გამოვიდა პროდუქტის 4 სახეობა :ორი სახის ბოსტნეულის საკვები და ორი მენიუ. მალევე(1959/60, თუნუქის ქილა შეცვალა უფრო მოსახერხებელმა და ჰიგიენურად უსაფრთხო ქილამ.

ჰიპის პროდუქციის ასორტიმენტი უფრო და უფრო ფართოვდებოდა. წვენებიდან მოზარდთა კვებამდე და ხორცის პროდუქტებამდე, ბავშვის დესერტიდან ხილფაფებამდე.

შეიძლება დაგაინტერესოთ:

ინტერვიუ, HiPP-ის ორგანულ

ხარისხთან დაკავშირებით

ბოსტნეულის მეურნეობა:

ქიმიკატების გარეშე!